25 års arbejde som leder i en dynamisk branche, der kræver omstillings og tilpasnings beredthed, har dannet grobund for en kreativ til tilgang til mange processer, udfordringer og problemstillinger. Trænger du og dine medarbejdere til en motiverende opsang eller blot et berigende indlæg med et glimt i øjet om, hvad der skal til for at lede en af landets kendteste restauranter, som stadig efter mere end 30 år er med helt fremme

At skifte den store menu en gang om måneden igennem mere end 16 år har, har givet mig et godt indblik i hvad der kan lade sig gøre og hvad der ikke kan, hvilke råvarer der spiller sammnen og hvilke der ikke gør.

Jeg har været inde over talrige bogprojekter og står personligt som afsender til fem bøger i eget regi.

Jeg har udviklet opskrifter for blandt andet Irma, Danish Crown, Carlsberg og mange flere.

Jeg tilbyder sparring omkring produktudvikling, bistand med menuplanlægning, udvælgelse af råvarer/leverandører, fotostyling m.m. 

Jeg er, efter at have mærket transformationen på egen krop, passioneret tilhænger og talsmand for palæo livsstilen, som i al sin uhyggelige enkelhed går ud på at prøve på at leve som vi er skabt til og jeg tager gerne ud og deler min viden med andre.

FACEBOOK | YOUTUBE