Eksperter pejer på at omega 3 indholdet i vores krop er en vigtigere indikator for risikoen for hjerte-karsygdomme end kolesterol.

Omega 3 er gradvist faldet i vores kost siden 2. verdenskrig til fordel for omega 6, og balancen mellem de to er i dag rykket markant i forhold til hvad vores DNA er designet til og dermed hvad der er optimalt for helbredet. Vi ser resultatet af den skæve balance i dag i form af den enorme sundhedsmæssige udfordring, den vestlige verden står overfor med livsstilssygdomme, der truer selv tidligt i levealderen og som former en bombe under sundhedssystemerne. De fleste mennesker går rundt i et konstant inflammatorisk tilstand, som fremmer disse sygdomme fordi, de får for meget omega 6 og for lidt omega 3 genenm deres kost.

Ved hjælp af en simpel priktest måler jeg på 11 forskellige fedtsyrer i din krop herunder de vigtige omega 3 fedtsyrer EPA og DHA samt den inflammatoriske omega 6, AA. Du får oplyst dit eget balancetal, og hvor du ligger på omega 3 indekset samt en række andre indikatorer der fortæller om din nuværende sundhed.

Jeg rådgiver om hvordan du kan forbedre din sundhed helt ned til den enkelte celle på baggrund af testresultatet

Kontakt mig via kontakt@rodemaarbjerg.dk og aftal tid til konsultation (pr telefon eller møde) og test

FACEBOOK | YOUTUBE