Vin er en intergreret del af min hverdag, og jeg bliver aldrig færdig med at udforske den konstant voksende vinverden. Vin kan være akademisk og komplekst - vin kan også være en simpel tilfredsstillende drik. Jeg dyrker begge dele og ikke mindst vins kvaliteter i samspil med mad. Min altid tilstedeværende lyst til at dele min passion med andre har bl.a. medført, at jeg (siden 2008) underviser aspirerende sommelier’er på Vinakademiet i København og Silkeborg.

Jeg afholder gerne foredrag, vinsmagninger m.m.

Jeg er særligt glad for Champagne, som er min spidskompetence indenfor vin, og jeg tilbyder at holde deciderede Champagnesmagninger for private og virksomheder.

Jeg udarbejder vin- og drikkevarekort til restauranter, caféer, hoteller mm

Jeg har sammen med bl.a. min mand udgivet 3 bøger, PALÆO, FUNKTIONEL TRÆNING og RIGTIG MAD. Vi har begge en stor passion for sundhed i mennesker, og der går ikke en dag uden, vi tænker på det og taler om det.

Hvad tiden går og er gået med....

Chefsommelier i Løgismose Vin (september 2014-)

Underviser på Vinakademiet i København og Silkeborg (2008-)  

- Bestået WSET Certified Educator uddannelsen i april 2016

- Restaurantchef samt fungerende sommelier og vinkortansvarlig på Restaurant Kong Hans Kælder (2004-2014)   
- WSET's Diploma bestået med merit i juni 2009
- Nr. 2 ved Danmarksmesterskabet for sommelier'er i 2009
- Kåret til Årets Sommelier af Den Danske Spiseguide 2008
- Vinder af Nordisk Mesterskab for Sommelier'er i Helsinki 2007
- Bedste elev på Vinkelneruddannelsen i Norge 2006, herefter optagelse i Norsk Sommelierforening
- Optagelse i Dansk Sommelierforening februar 2006 på baggrund af fjerde bedste prøve ved DM for sommelier'er
- Udlært tjener fra Restaurant Kong Hans Kælder med sølvmedalje oktober 2005

- Matematisk student fra Frederikssund Gymnasium

FACEBOOK | YOUTUBE